Äntligen.


Skolans uppgift är som sig bör att skola arbetskraften om kvastarna skall sopa bra får man inte slarva med skaften.

Jag tror inte dom vill att jag ska plugga... för kunskap är makt och jag är ju redan så smart så blir mitt intellekt större så inser de att det är ett hot. Man måste kväva revolutionen i vaggan..
 
Nog med konspirationsteorier. 
 
Har haft lite problem med Umeå universitet och deras "nätplattform" och andra fancy words. Men tror att det har löst sig nu, efter endel mailande och gissande. Blev glatt överraskad över att alla de mail jag fått som svar både har kommit fort och dessutom inte varit direkt otrevliga. Har nog aldrig haft en trevlig mail-konversation med en studievägledare och liknande, någonsin.. men dessa var rätt drägliga ändå. 
 
Så nästa vecka blir jag officiellt en universtitets studerande! På distans, utan grupparbeten eller presentationer eller någon form av mänsklig kontakt överhuvudtaget. Kommer passa mig rätt bra!
 
Förövrigt är det två dagar kvar till lön. Jag har ätit pasta och wok-grönsaker hela veckan, alla dagar. Eftersom jag har 3 kr kvar på kontot. Men snart så... 
 

Söndag, avgå.

 
Gick hem från jobbet pga min brutala allergi-attack i ögonen. Försökte boka biljett med Joakim men vi lyckades inte så värst bra, nytt försök om en vecka. Skulle sen koka ett ägg men misslyckades med det också. 
 
Varför finns det ens söndagar?
För då känns inte måndagar lika jobbiga.

Vad ska man vara på halloween?

 
 

Lyxlördag!

Bra start på en lördagskväll!


Bloggar på bussen!

Läst på Twitter!


RSS 2.0