Det goda livet som är vår vardag här i Frankrike!

 
 
 
 
1.Jag och Anna, en solig dag vid James Bond-hålet.  2.Jag och Sanna i backen.  3.Jag på brädan, på magen, efter en snitsig vurpa.  4. Hela sällskapet vid James Bond-hålet.  5. La Folie Douce.  6.Malin och jag glassar på Toviere-toppen.  7. Sofia och jag adopterade en Delfin från en lägenhet vi städade, älskade den som inget annat.  8. Jag och Malin och våran 1.5 liters Vodka, nästan lika bra som 5kilos påsen med pasta.
 

En Pandabjörn i alperna.

Skulle vilja visa hur jag ser ut nu. Efter att ha somnat i en solstol på en alptopp utan solskyddsfaktor och med solglasögonen kvar på näsan.

Men ja, ser ut som en panda helt enkelt.
fnizz

Jättekul att dricka öl själv, och vänta... och vänta.

 
Eftersom jag jobbar så otroligt mycket så lyxar jag till det med internet. Sen bloggar jag om otroligt viktiga saker.
Här sitter jag i våran soffa, lyssnar på RHCP och dricker min andra öl. Det hade kunnat vara roligare då KlasKalas och PartyPatrik som jag bor med bara vill titta på serier istället för att göra något roligt med mig. Men men, det duger, i väntan på att skidåkarna som är på afterskii ska komma hem så vi kan åka på Moris och äta hamburgare och spela biljard.

Funderar på att läsa lite Fifty Shades of Grey, men tror att den inte blir bra trots öl.

Denna vecka städar jag för en kvinna som är minst 35 år och som inte vet var hon har en mopp, tror inte hon ens visste hur en mopp ser ut. Jag är 20 år och kan vara så fantasirik att jag skrubbar hennes golv med en svamp, för hand. Ger lite perspektiv på olika klassförhållande detta städjobb.
 

Ett glas rött.

Denna vecka jobbar jag till randen av utbrändhet, 2 hela timmar per dag, åtta dagar i rad. Tror jag ska bli gammal i förtid av allt detta arbete. Men lönen blir fet och det är ju trevligt.

Fjärde arbetsdagen idag och 6 stycken kvar. Jag kommer kanske inte överleva.

Nu sitter jag med Malin, Sanna, Sofia och Klas på ChezAxel och har vinprovning och nallar på wifi, det är mysigare och bättre för arbetet än utgång.

Ha en bra måndag kväll!

Frida i Frankrike del 1!

 
 
 
Frida var och hälsade på, det var en helt galen och jätterolig vecka.
Men givetvis lyckas internet här på cafét bara ladda upp tre bilder. Den första visar afterskii/lunch/förfest i backen. 3 flaskor vin och en baguette. Vi hade mycket roligare än vad vi ser ut att ha!
Sen åt vi hamburgare också, det är alltid gott.
Sist men inte minst, Fornet-glaciären med skidor och allt. Det var fint väder och underbar åkning.
 
 

Jump!

 
Sista bilden från La Folie Douce dagen. Men det var en bra dag för att ta kort.
Ikväll blir en bra kväll för samma sak.
 
Hade fint!

La Folie Douce 2.0.

1.Sanna, jag och Sofia, Förfest i smyg under en lift. 2.Dans på bord 3.Jag och Malin 4.Glad Chey 5. Sofia 6.Haha på Malin 7.Dans på bord igen. 8. Alla tre skulle dansa likadant, det syns att Sofia och Sanna är tvillingar.
 
 
Eftersom internet här måste vara värt de 3 Euros jag betalade för kaffet så pumpar jag upp lite mer bilder, från After Skiin på La Folie Douce förra veckan. Se och njute av galenskapen!

Skidåkningen är väl inte något att skryta med, men nagellacket är ju fint iaf!

För några dagar sen liftade jag och Sofia trill Bourg och jag shoppade loss på nagellack, som matchar min favorit-tröja! Hur bra?!?!
 
En meters sikt idag. Men vi gjorde ett tappert försök till skiddag iaf, smög in Sofia i liftssystemet, alla gjorde varsin vurpa, sen smyfikade vi inne på en restaurang (Pick-nick är strängt förbjudet här i Frankrike). Sen åkte de flesta hem, jag har gått till ChezAxel och köpt mig en kaffe bara för att få använda deras Wi-Fi. Personalen här är så himla otrevliga, när jag frågar om Wi-Fi frågar dom om jag ska äta något, jag svarar en kaffe tack och han måste ge sig. Ha!
 
Nu väntar jag på att Ida ska dyka upp på skype och sen ikväll runt sju anländer Frida! Kommer bli en så rolig vecka detta!
 
 

Idag snöar det, men vi har även många dagar som denna


Snabbinlägg.

Månaden med obegränsat internet är nu slut. Kommer inte bli lika mycket bloggande för tillfället. Men men, kan berätta att igår blev jag typ jagad av galna engelsmän, idag är jag bakis men åkte bräda en stund ändå, imorgon bär det av till Bourg, ska ladda upp inför att Frida kommer på Onsdag. Så jävla fäzt!

To Bourg and back again.

 
 
 
1.Start i Val D'Isere  2.Avsläppt mitt på vägen vid Tignes  3.Fick napp på första bilen såklart!  4.Super U:s leksakshylla.  5.Tom vagn  6.Fylld vagn.  7.Utanför Super U.  8.Godaste glassen någonsin.

La Folie Douce

 
 
Picknick i backen med en flaska vin. Sen blev det svårt att åka ner till afterskiin, men ner kom vi och bilderna visar La Folie Douce. Fetaste afterskiin här í Val D'Isere, givetvis blev vi typ utslängda och portade. Så svårt att veta var gränserna går ibland. Hehehe.
 
Och lagningen på brädan höll hela dagen.

RSS 2.0