För en tid som bara går och aldrig kommer igen.
Det är sista året nu. Jag och Ida har pratat om det mycket i helgen, när vi dricker vin i hennes lilla etta samtidigt som Johan spelar WOW, eller när vi sitter i Sovarn och Johannes soffa och tittar på när pojkarna bakar pizza. Umeå kommer om ett år bara vara en period i mitt liv, ett avslutat kapitel och om ännu några år kommer det bara vara en liten del av hela mig. Men just nu, just nu är det allt.Mycket inspiration. Noll tid.

 

Åh, tumblr!


Livet får vänta till jag har knåpat ihop min Extended Essay!
Behöver fler timmar på dygnet.

Varför jag älskar att bo med flickorna jag bor med!

Kommer hem klockan tio efter 8 timmars jobb en ångest söndag. Sen hittar jag detta på min kylskåpshylla!
Sovmorgon!

Hade sovmorgon idag. Men det hade inte jag någon aning om. Så jag klev upp i tid (för första gången på två veckor) åt hårdbröd och drack kaffe till frukost och sen for jag till skolan. På bussen kom jag på att jag ju hade franska lektionen igår. Nu sitter jag och målar naglarna i biblioteket och pluggar engelska. Försöker göra bort så mycket som möjligt innan helgen. För då är det woop woop, feezt!

Ikväll ska jag jobba, gå på afterwork och sen åka hem och packa. Imorgon åker jag hemöver!!

Mitt legg har under helgen varit ute och slagit runt men nu är älsklingen hemma och allt är i sin ordning. Dock går en gammal god teknik-vän och dör istället. Ska försöka ordna life-support idag.

Ändrade färg på bakgrunden på denna blogg idag. Är inte en regnbåge för tillfället.Men solen skiner idag, det kanske löser sig ändå.

Idag är det kanelbullens dag! Dessa bilder är från en fikastund för någon vecka sedan när Rosita var på besök på Tomtebo.

Har slutat, sitter och pluggar innan jag ska gå på mitt volontärjobb. Har ont i huvudet osv, men det är så mest varje dag. Igår var en bra dag! Jag skippade franskan och gick och drack kaffe med Ida, sen gick vi och åt thaimat på en jättemysig restaurang på Teg. Det var helt underbart.


För att dom var fina dom där pojkarna.

Oj detta är en svart svart blogg... och "svart är ingen färg, det är vad man känner sig". Borde kanske ändra bakgrunden så att den får spegla min mörka, djupa pch plågande insida.


Eller så lägger jag bara upp en bild på finska "män" som bongar öl på min balkong.Mycket roligare än att skriva om annat.

RSS 2.0