"Jag råkade förglömma min handduk"

Ekar i våran lägenhet. Livet är fint när man klämmer in fyra unga damer i en trea.

Jag har skrivit över 250 ord på min Extended Essay. Fortsätter jag så här så blir jag klar om 16 dagar. Fint. Sen har jag skrivit på min dikt om sex, våld och förmågan att välja. Efter min lärares besvikna ord om att jag inte lämnat in något värt att kommentera så måste jag sätta igång igen. Mer kaffe!

82 framkallade bilder ligger här bredvid mig, häftmassa ska inhandlas och sen ska min vita sterila vägg bli full av liv och glädje från sommaren 2011 och andra fina tider.

Red Hot Chili Peppers släppte nytt igår så jag befinner mig lite i basslingornas himmel.

Hejhopp, skrivstopp!


Andy WarholÄr inte riktigt tillbaka med bloggandet.

Helgen har bestått av soffliggande, soffliggande och lite till soffliggande.
Träffade Ida en sväng och blev bjuden på kaffe på lördagen, det var kung.
Ikväll ska jag äta kladdkaka och ligga i soffan.

fett!

Livet i tomtebo tar fart igen!

Hade nästa glömt bort lösenordet till min inloggning.
Konstig känsla.

Sommarlovet är slut, skolan har börjat. Sitter med plugg upp över öronen och givetvis är det just då, den där stunden då man ska sätta sig ner och skriva sin svenska uppsats som utgör 15 procent av slutbetyget som lusten till att återuppväcka en gammal vän blir så stark att man omöjligt kan motstå.

it's alive!

Har efter middagen suttit och haft en diskussion med Britta och Felicia, mina inspirationskällor. Diskussionen började med att jag berättade vad jag tyckte om Midgård. Sen ballade det ur totalt och vi började snacka om klädstilar i samband med skolor och sociala klickar. Jag jämförde lite med Östersund och insåg med besvikelse att folk är fan precis likadana överallt. Sen ballade det ur ännu mer och vi pratade lite om åldringar med dödslängtan och barn med alldeles för dyra leksaker.Eftersom att min soon to be nästan-granne inte gillar långradiga inlägg med massa text så behöver hon bara läsa detta: Tack för låttipset!

Deportees – Islands & Shores
RSS 2.0