Halloween!

Jag i min mexikanska poncho, som egentligen är farmors. Ikväll är det nämligen invigning på GT här i mini byn sikås. 
Då blir det Tacos-buffé och tacos är ju mexikanskt och det är halloween idag så därför tänkte jag att, klä ut mig lite halvt skulle vara en bra idé. Och visst är den cool?

Allting ordnar sig imorgon och en riktig halloween kommer trots allt bli av :D
Allting kommer börja hos Julia och sluta.. ja det vet man aldrig. :P

Adios amigos!Lovet fortsätter!

Idag var jag och Lovisa ute på en powerwalk.. men det var ju inget power i den så det blev en lazywalk..

Har även fallit för frestelsen som kom från en annan blogg som jag ofta besöker.
Själva frestelsen var att gå med på en sida som heter GratisKläder.com.. Jag vet vad ni tänker.. (samma sak som Erik)
Bluff och lurendrejeri... och det kanske det är, inte vet jag. Men jag kan intyga att under mina 15 min som medlem har inget misstänksamt hänt..

Klicka på denna länk ^^ så kan ni bli medlem.. om ni vågar.
Hela grejen går typ ut på att samla poäng genom att värva andra typer.. sen får man presentkort i klädaffärer.
Antingen så kan ni ta en chans och våga prova eller så kan ni avvakta. Jag rapporterar igen och varnar ifall något otrevligt händer.

kyss på er! <3


                       


Keeping on working my essay!

Idag har jag inte haft en så jättebra dag.. Har haft huvudvärk och allmänt ont i hela kroppen hela dagen. Jobbigt! Jag har dock hjälpt både pappa och farmor med diverse små sysslor, har även bråkat järnet med pappa. Not good.
Har gjort lite skoljobb också, :D så det så!

Försökte fixa min blogg lite också förut och det ledde ju bara till kaos.. som ni kan se.. Men orka fixa allt det där.. Kanske imorgon om jag orkar kliva upp ur sängen.

Nu ska jag dricka mitt te och titta på lite The Hills... en skräp serie som alla andra serier. <3


Detta är min och Julias nya favorit låt, den bästa att värma upp till. <33
Välkommen hem Julia!!<3


Halloween snart..

Äntligen är det lov, åhh så skönt att slippa hemskheten Grevåker.
Idag har jag bara gjort nyttiga och snälla saker så imorgon blir det förhopningsvis något olagligt :P eller hur lovisa?

Snart är det halloween och då ska jag klä ut mig så att det står härliga till..
Julle var idag och rekade lite på dollar. Får se om det kanske blir ett par ängla vingar eller en mask... Vi kommer ha roligt nästa lördag det är ett som är säkert.

Nu så är jag väldigt lov-lam och tittar på The Hills avsnitt efter The Hills avsnitt. Är helt besatt av min fantasy bok också kan knappy sluta läsa den. Varför är jag en sån nörd?

Åh Julia har åkt till big city London.. utan mig. Det bevisar att alla små planer man gör upp när man är liten, inte för fem öre kommer bli sanna några år senare.. Dock så hoppas jag att du Julia har det super-roligt och att det är intressant på alla dina seminarium. <3

Här har ni lite skön lov musik..
Amy Macdonald-This is the life


Another lördag on my own.

När alla vännerna gått hem, och festen är slut förlänge sen. Då sitter jag ensam...
Men det var mysigt, väldigt mycket flumm och en massa godsaker, ett recept på en lyckad kväll..
Även en liten ny vän har man gjort tack vare en annan bekant. Trevligt.
Klockan är sent, upp och slita ska man i morgon. Jobba de hårda åkrarna inorr.

Så.. Godnatt !

Vilar på mina gamla lagrar..

Har inte skrivit ett riktigt långt, djupt och helt onödigt inlägg på jätte länge, så känns det iallfall. Så här kommer ett kanske långt, kanske kort inlägg. Idag har jag varit hemma från skolan.. led av allvarlig lathet och en aning av förkylning. Har sutiit vid datan mest hela dagen. Inte bra! Har tittat på olika grejor tex (jag skäms) The hills och fringe. Inte bra x2!
Dock har jag försökt att smärtsamt lära mig lite kemi. Nu har jag även fått 12 fransk ord som jag ska kunna till imorgon.. Tack julia!
Det jag missade idag på skolan var företagardag i härliga strömsund... Oj vad jag lider.
Har även ätit 3 kakor.. och innan kvällen är slut så blir det kanske 3 till.. Vilken lågpunkt!

En annan viktig punkt som jag tycker att alla bloggare där ute i bloggosfären borde ta upp är: hur viktigt det är att vara snäll! Jag menar är det inte det som är livet? Att vara snäll och förgylla andra människors tillvaro genom att le, skratta och uppmuntra. Då blir man äntligen en riktig männsklig varelse.
Så jag uppmuntrar alla, att bli snälla! Låt oss göra revolt och vara snälla!!

Tack för mig!

"..We are the lost children of the world.
   Born to late, no one wants to take care of us.
   But we'll rise and fight back!..."

Do a surprise, bee nice!!

Har jag tagit ett steg tillbaka??

..kom tillbaka i gamla rutiner förra veckan
..en gammal vän var den bästa i helgen
..en gammal tröja har jag börjat använda igen
..de gamla problemen är tillbaka och biter en i röven
..en ny låt...

"Karma, it can be a bitch!"

What goes around comes around, det uttrycket har vell alla hört. Men jag funderar på om det faktiskt finns någon sanning i det. Att alla onda saker man gör i sitt liv tillslut kommer tillbaka och jävlas med en.  Hum, kanske är det min tur nu...
Jag menar ibland händer saker som man kan uppleva som ett straff. Ett exempel är, rent hypotetiskt att jag har pyjamas byxor på mig, vilket jag har nästan jämnt. Jag och pappa ska åka till affären. Oftast så brukar jag aldrig få lämna huset i rosa pyjamasbyxor. Men just denna gång ger min kära mamma mig tillåtelse, eller mer som en liten fnysning som visar att hon inte bryr sig... Iallfall jag och pappa åker till affären och just denna gång, av alla hundratals gånger som det inte varit ett enda person vid affären, just denna gång så råkar tre killar i min ålder vara utplacerade på en bänk utanför affären (Har btw ingen aning om varför de satt där?). Pappa parkerar mitt framför dem och de tio meterna jag går förbi dem så får jag höra katchiga kommentarer... iallfall en. Jaja detta spelar egentligen ingen roll eftersom jag har mycket integritet... eller nåt. Tillbaka till ämnet: Karma, kan detta ha varit ett litet straff p.g.a. att vi åkte till affären tio minuter efter stängningstid, eller för att jag inte ska gå klädd som om jag är på väg till ett pyjamas party? What's the deal liksom??
En till grej.. Mitt engelska prov, inte superdåligt, ej heller vad jag hoppades på.. mrn borde inte gnälla. Vad gör man? Kan inte vara helt onöjd för att det finns folk som fick sämre.. men kan inte vara nöjd heller... Karma karma, överallt ser jag hur jag måste botgöra för mitt destruktiva leverne... Orkar inte mer nu.. ska försöka åstadkomma något på bilddagboken också innan kvällen är över...

Dock så är min bff, P och rekar skidgymnasium idag och jag önskar honom lycka till!! :D

Picture of you:


Jag är inte den jag varit...

Trodde jag var stark, trodde jag kunde stå upp för mina värderingar och inte falla för grupptrycket... Men jag är svag och de onda krafterna i samhället är starkare än mig.. Jag har förlorat, "If I met me now I wouldn't now me..."
Jag har skaffat mig en bilddagbok!!

Heter iallfall EgoSumRonja.. så det är bara att bli vän med mig..

Dags för lite lektion...

So much to do, so little time..

Idag är det fest, pappas enorma 50-årsfest med sjuttio pers.. pease.
Har jätte mycket att göra, allt från att ladda kameran,bära stolar till att bastämma vilka skor jag ska ha. Men jag har hunnit med en massa idag också, vaknade upp i hammerdal med 8 underbara människor i ett litet rum.. Det var lite kvavt men mysigt. Sen kl 10 åkte jag hem och på GT satte jag ochs pappa ihop en massa bord och gjorde iordning annat också. Höll på att svälta ihjäl efter det så vi ordnade fika hemma. Men innan vi fikade hann jag snacka med min käre bror över MSN. Förtillfället är han i Sydney, ska till singapore och vidare till Bali imorgon. Saknar honom lite, eller näe men det sak bli kul att träffa honom 10 december eller nåt. :D

Iaf så är det mycket att göra och därför ska jag sluta nu men här är de tre finalisterna i sko finalen:
Vilka ska jag ta?Eftersom jag är en så galet effektiv människa så har jag även hittat denna underbara låt...
Som tillägnas... förvånande nog.. mina vänner <3


RSS 2.0