I've missed that old pornstar!!

Sitter här, kvällen är här och ännu är jag inte klar med mina danskläder, har gjort nästan helt klart jazz-klänning nu ska jag bara sy in slitsarna. Dock har våran förtjusande symaskin skurit ihop (haha, kolla uttrycket!). Den luktar bränd och går ungefär jättesakta. Sen har jag också lyckats klippt fel på disco-linnet som jag ska göra. Imorgon blir det en tankenöt att försöka få tyget att räcka runt min kropp. Hehe.
Även att advent snart är här. Vilket betyder att adventspyntet åker fram.. För min del en lite mer okristlig goding som varje år får hänga i mitt fönster. Det är en lampa som mamma gjorde för många år sedan. Den är i rött tyg och skenet som den avger har en känsla av bordell.. Därav ett av familjens (eller mitt och mammas) få interna skämt. Det är en stjärna, den avger ett porrigt ljus.. likamed porrsjärna.. Mohahahaaa, åh vad jag borde gå och lägga mig snart.

Bedöm själva porrfaktorn!


Godnatt!

I'll share some visdom with you!

Jorden snurrar vidare och jag åker med, inget speciellt händer här i ingenstansland (kändes inte rätt att kalla det ingenmansland efter att ha läst om 1:a världskriget)
På skolan har jag startat "matkrig" och suttit av de värsta straffet som skolan har att ebjuda. Ganska svagt av dem faktiskt.. :P
Här hemma känns det som jag har tre och en halv förälder som bara letar efter sätt att uttrycka sin påstådda "auktoritet" över mig. All denna kritik som jag känner att jag inte förtjänat. Idag har jag dessutom varit oklanderlig och både hjälpt till med middagen, städat två toaletter och ja sen har jag inte gjort något mer men jag tycker det räcker gott och väl.
Nu är allting tråkigt, har inget roligt att titta på, har inget gott att äta och har ingen intressant person att snacka med. Jag får helt enkelt ta min tillflykt till min underbart bra bok som jag nu är mitt uppe i: Twilight! åhh det hörs ju bara på namnet hur otroligt bra den är.. :D

I helgen har jag mycket att göra,
Fredag: sy klart alla dans kläder, plugga lite :D
Lördag: Handla julklappar med mina homies.
Söndag: Julskylltning, sälja kakor och träffa Tomten!! :D

Trevlig hälg
svälj en älg!

So little time..

Vad är typiskt för hinduismens högtider och fester?

Jag drunknar i saker att göra.. på ca 4 timmar har jag mycket att hinna:
Städa rummet
Sy jazzklänningen
Jobba om Hinduismen
Skriva klart inlämmning
Börja på ny inlämmning
Träna på piano
Tvätta lite kläder

Oj oj här får jag minsann prioritera..
Jag kanske ska börja med att inte sitta och döa framför datorn??
Hum..

Ha en trevlig (o)produktiv dag!

  Jag och julia från praoen.. <3

Home again..

..och jag är redo att återvända till östersund..

Min bror är hemma och min syster är högljuddare än vanligt.. Familjen ska nu spela spel.
Jag har just blivit sönderargumenterad om mitt pyttelillasuperobetydliga faktafel.
PM eller CW, Potato eller tomato. Vad spelar det för roll om hundra år?

Nästa vecka så ska jag tillbaka till skolan, SV-prov tisdag och Fysik-prov nästa vecka. Intrigen tätnar och pressen på godkända slutbetyg gör sig påmind. Men allt är inte prestationsångest. På onsdag blir det en liten tripp till Umeå för att kolla in staden som om ett år kanske är mitt hem. Det kommer bli roligt..

Åhhh orkar inte skriva mer..
Har ni hört den här låten??
Nu har ni det... :P

Ronja goes pharmasist!!!(?)

En dag har nu förflutit i staden, en dag i arbetslivet.

Idag har jag ronja Österud slitit och släpat som en annan "Working class heroe!". Jag har scannat vara efter vara och hylla upp och hylla ner. Så nu kan jag skriva upp arbetslivserfarenhet på mitt PM på allvar. Började halv tio imorse, men imorgon blir det redan klockan nio.
Jag har upptäckt vissa problem i min stadslivs-planering.
1. Mina pengar kommer inte räcka om jag ska köpa en ny mascara och gå ut och äta löjligt dyr Kina-mat på fredag. Särskilt inte om jag och julia fortsätter sprätta pengar på varm-choklad på ett mysigt kvällscafé...
2. Inte ett problem egentligen utan bara intressant fakta. Julia köpte jättemycket fika till frukost och kvällsfika. Dock så får Julia frukost på sitt jobb och även har hon en konstig vana att aldrig äta kvällsfika... What's up with that? (Inte då jag har sett på iaf.)

Vi bor iaf uppe på ett litet loft mitt i big-city-östersund. Med en trevlig prick som jag här i bloggen kommer kalla... Bertil. Bara för att han inte heter det..


Jaja nu blir det lite te och sen ska man väl sova så att man orkar uppn och knega imorgon.. Jag ska nämligen få packa upp varor och senare vara i receptavdelningen. Så imorgon går ingen medicin-knaprande människa säker.

XOXOXOXOXOOXOXO


Wuthering Heights!

Jag undrar.. hur saker bara blir till ibland. Hur det inte är tänkt från början men sen i slutet så finns det bara plötsligt. Har hört att många stora historiska upptäckter har skett genom ett litet misstag. Som typ antibiotika :P
Så även jag har gjort  ett litet misstag som blev ganska bra till slut. Igår satt jag nämligen och kluddade lite på ett papper, sen fortsatte jag att kludda, sen märkte jag att det blev ganska bra. Så det var bara att forsätta och nu har jag ritat klart en blyertsteckning. Inte något som jag kommer använda till våran konstutställning men endå ganska fin :D
En person sa till mig igår också att jag gör en höna av en fjäder och det kan man ju säga att jag gjorde nu också.
Dock tror jag inte han menade det som en komplimang..
Här är bilden iaf:
  Och det läskiga är att en av ansiktena ser precis ut som en tjej som gick i min klass förut.. creepy!

Jag har även hittat lite skön sjuttiotals-musik.. hehe.
Tove tyckte inte om den men jag räknar med att ni har bättre smak än henne :D
Koreagrafin i videon ger en också bra dans tips.. Enjoy!Ikväll blir det mys med Tove och en massa svartögdade räkor..
Sen ska vi se film och poppa pocorn..
Även är det översvämmning i källaren efter att jag hade tvättat..

Vi förtjänar nog ändå och få hitta lite tröst och så och nånstans mellan porr och knark tror jag att jag hittat min kant.

Min dag:
Zilla ringde, väckte mig med glada nyheter. 1:a på orienteringen :D
Fikade frukost med mamma.
Tittade på dålig animerad film, Beowulf.
Satt och lekte med koder på bloggen. Ni ser själva förändringen.

Nu är det dags för fika.

Sen ska jag tvätta, måste ha lite kläder till nästa vecka då jag och Jholia bor i stan tillsammans. Dock är det osäkert om var vi ska bo. Men även om man bor på gatan måste man ha kläder.
 
  Jholia <3

Sick of being Sick!

Är så lej på detta nu, har legat hemma hela dagen och nu känner jag att det börjar bli lite mycket långtråkigt. Kl är halv tolv nu men jag vet att jag inte kommer att somna förrän tre ungefär. Vilket ger mig sån himla lust att bara ut och springa eller något som gör att man blir så trött att man inte känner smärta.
Jag har: en fruktansvärd halsont, en sån där som bara river sönder hela halsen så fort man sväljer och ett obeskrivligt smärtsamt lock för örat (Linda, du som har mage att påstå att det är en vaxpropp! givetvis är det min förkylning! :P) Men det som är jobbigast och håller mig i en ständig depprision är denna värdelösa VG-uppg i svenska som vi har.

"Tänk dig att du är en utomjording som kommit till jorden.
  Hur har det gått till?
  Hur ser det ut?
  Hur får du kontakt med människor?
  Vad händer?
  Skriv och berätta."

Det är just den där sista meningen som spökar. Jag har ganska livlig fantasi, så visst jag kan diktera upp en utomjording. Men att skriva ner allt jag kommer på.. det är det jobbiga. För det bara rullar på och rullar på utan att stoppas. Åh blir så lej.

Lite deprimerat inlägg kanske men jag är ju sjuk och är man sjuk så är man också lite psykiskt instabil.. iaf jag.
Men ska försöka avrunda hela historien om min utomjording.. så jag slipper den.
Nu ska jag titta på Heroes <3 :D

Barack Obama president of the United States Of America!
One of the most powerful man in the world!
I salute you! :D

Suuuk!

Min andra dag som sjuk och soffliggande. Idag var det på skolan ett andra besök på lokala företag, det sista, vilket betyder att jag missade all undervisning om bygdens företag, vilket betyder.. ja ingenting egentligen.

Min sjukdom: ett intressant ämne, är till största del en influensa, med feber och halsont. Med som slumpen har det så lider jag allra mest av mitt träningsvärk och ett ovanligt långdraget lock för örat. Pest och Pina!
Idag har jag ägnat mig åt att göra c.a 3 uppg. på våran svenska planering. Vilket är en prestation som jag inte är så jätte nöjd med. Dock har min film-allmännbildning blivit lite bredare eftersom jag tittat på två hemska filmer som var baserade på verkliga händelser. Lärde mig alltså lite mer om andra världskriget och ungdomsbrottslingar-goes-seriemördare i Nederländerna. Har även tagit en dusch.. i franska alltså (lånat uttryck från min fransklärare.) Jag såg nämligen en fransk komedi. Den var eh... trés curieux (bra att man har en ordbok). Den var lite Miss Marple, lite indisk musikal typ Bollywood, lite drama och lite lesbiskt golvhångel.. utan anledning ofc. Det var den filmen i ett nötskal.

Men nu håller mitt lock i örat att döda mig så jag måste gå och lägga mig i soffan. För er som undrar kommer jag lämna min exil och återvända till skolan tidigast torsdag..

Go on without me!

RSS 2.0