Första dagen och jag längtar redan tillbaka. Till sommaren alltså!

Jag går nu i nian, sista året i grundskolan. Allra sista året i hammerdal och med mina klasskamrater. Det känns bra fasst endå tungt. Vi har ett hemskt schama och jag menar verkligen hemskt. Ingen håltimme förutom en alldeles innan lunch, och det allra värsta är att vårann paralell klass slutar kvart över två både måndagar ocg fredagar. Vi går till 4 alla dagar utom fredag. Tragiskt..

Men nu har jag varit på träning, vilket var en av de skrattigaste träningarna på länge. Mestadels p.g.a. att E tyckte mitt ansikts uttryck var så himla lustigt då jag nickade bollen, även att mina ben såg så små och roliga ut när jag knäade bollen. Jag har även varit snäll och tagit på mig bingo imorgon istället för en annan E. Hon bor i Östersund och ville inte åka hem så jag var en hjälte och lättade hennes börda. Dock har hon lovat att ta min städning istället! Mohahahaa!! Det är ju faktiskt mycket jobbigare. Men denna bingo är för hennes innebandylag och där känner jag typ inget folk.. Dessutom ska jag använda en Walkie-Talkie vilket jag aldrig har gjort.. Jaja det kommer nog gå superb.

Nu ska jag titta på Paradise Hotel och dricka te.
Men först ska jag ge massa kärlek till älsklings Zilla som gjorde ett (vad jag tror var ett) supersnyggt mål. <3<3
You rock girl!!

 

Irriterad...

Det har inte varit en jätte bra sista sommarlovs-dag. Jag åkte till svartviken för att spela fotboll. Men det andra laget hade lämnat walk-over vilket betyder att vi vann. Detta var ju jätte kul eftersom vi ännu inte vunnit en enda match. Men vi skulle iallafall ha en tränings match. Det var fruktansvärt varmt, nästan för varmt. Så det var lite jobbigt. Men sen fikade vi och det var jätte gott. Men det jobbiga under hela denna match och fika stund var att jag hade ett äckligt tuggummi som satt fast i mitt hår. jag har inte tuggat tuggumii på hela helgen så det kommer alltså från någon annan. jag misstänker att det hamnade i mitt hår ifredags då jag var i lorås. Det var jätte trevligt men båda Juliorna tuggade tuggummi. Men efter mycket balsam hett vatten en bastu och mycket gnuggande så är jag nu tuggummi fri, ja nästan iallfall. Men nu är jag irriterad eftersom jag sa förut att jag skulle fixa min blogg.. Men som ni ser har inget hänt med bloggens utseende och jag har försökt och försökt men det funkar inte att ändra stil mall. Så nu ger jag upp. Nu ska jag bara deppa resten av kvällen och jag ska lägga mig tidigt... Sommaren är slut bööööl!

Jag älskar den här låten alla måste bara få hör den:
Åhhh älskar denna låt, detta ska bli min höst plåga.. <3

Things will never be the same again.

Sista dagen på sommarlovet, imorgon börjar skolan och nian och sista året i hammerdal.. Det är med blandade känslor, som alltid jag tänker på skolstarten. Sorg, glädje, osäkerhet etc etc. Sorg för att sommaren är slut och glädje för att träffa alla godingar varje dag igen och osäkerhet över att välja gymnasie skola och sen nästa år (förhoppningsvis) få börja en skola långt bort.
Men det kommer bli kul.. tror jag. En annan sak som är lite sorglig är att sommarbloggen tar slut idag. Den som var tillägnad min älsklings Malin. Men nu då den är slut är det nog dacks för en mer serious approch för min blogg. Ny layout och så. Kanske en ny bild för mig.. Jaja allt det får jag fixa ikväll. Nu ska jag nog göra mig klar för fotbollsmatch. Hoppas vi vinner idag så vi slipper ligga sist i serien...

Bye

Jag hoppas skolstarten är på det här viset :P


Man ska inte säga hej förrän man är över ån...

Yesterday, all my trouble seemed so far away..
Men nu är problemen tilbaka och trots mitt anti virus tappra kamp mot den trojanska hästen så visas inga bestående resultat.. What to do what to do...?
Men jag ska släppa det och bara ha jätte kul ikväll, med mina roliga vänner. Först är det träning och sen är det lite grillning på Tun. Mitt favorit ställe i hela Lorås. :D
SÅ detta är till er alla mina vänner.. en låt som iallafall gör mig glad, en somrig låt med Jason Mrazzz:Ett turbulent dygn..

Jag har haft ett konstigt dygn.. efter att ha skrivit blogg inlägget igår så såg jag fram emot att gå och lägga mig. Men när jag låg där i sängen så villle sömnen inte infinna sig.. Jag väntade och väntade men ingen John Blund kom med sitt paraply. Tillslut gav jag upp och ägnade några av nattens sena timmar till att vika ihop 90 % av allla kläder i min garderob och plocka upp både skräp och kläder från golvet. Medans jag lyssnade på p3. Vilket inte var så himla bra på natten.. mycket bättre på dagen faktiskt. Iallfall så blev jag hungrig sådär halv tre, så jag smög mig ner och fixade två knäckebröds mackor med mjukost och till detta drack jag varma koppen.. Sen kan jag gladeligen berrätta att jag somnade mätt och belåten. Underligt..
Och morgonen fortsatte minst lika underligt. Jag sov till kl, 12 vilket jag inte gjort på hela sommarlovet. Sen var jag på underbart morgon humör (vilket jag aldrig brukar vara) jag fixade då plättar med två olika sorters nykokt sylt. Detta åt jag framför tv:n,  sen gick jag ut med våran hund i minst 1 och en halv timma. Kände mig underbart glad och höstig på ett trevligt vis. Men sen kom mamma och pappa hem och mitt humör skönk till botten ganska snabbt. Det började med att jag bråkade med mamma om något så otroligt allvarligt som att jag erbjöd mig att dammsuga köket, och mamma tyckte då att jag lika gärna kunde damsuga hela nedervåningen.. Jag tyckte då mamma var girig och otacksam som vägrade ta emot mitt erbjudande. Detta resulterade i att mamma dammsög hela nedervåningen. Sen startade jag datorn och hoppades att detta skulle pigga upp mig. Givetvis inte utan istället så sa datorn till mig att jag hade två trojanska virus och en massa annan skit som var skadlig mot min dator. Jag har varken ett riktigt virusskydd eller något annat som kan användas för att bekämpa denna ohyra.. Vilket resulterade i ett galet nerv-sammanbrott.
Sen så kom älsklings Farmor in och vi åt tårta till hennes ära, det är alltså hennes födelsedag idag. <3
Vilket jag givetvis inte hade koll på innan. Men det vare mysigt och tårtan var god. Men mitt super allvarliga mjukvaru-problem gnagde på min sinnesro. Men även det löste sig tillslut.
Efter tårtan och allt så frågade mamma hur det var med mig eller nåt. Jag sa då att jag fortfarande hade virus på datorn. Jag hade förklarat både för henne och pappa tidigare på kvällen om mitt högst beklagliga tillstånd.
Iallfall så tog mamma till rådet som hon alltid gör, fråga pappa. Jag sa direkt "näe, han vet inte.."
Men när pappa passerade i trappan så frågade hon endå om han visste något om virus program.
Överbevisad blev jag  då pappa sa -Ja, jag använder Spy Bot search and destroy...
Nu är jag virus fri (för tillfället) och på helt okej humör. Har tittat på "Tio saker jag hatar med dig" och nu ska jag gå och lägga mig. Måste börja vända tillbaka dygnet till skolan börjar... Vilket inte är så himla kul.

Godnatt!

Sen kväll... för mig själv.

Måste skriva lite känner jag.. Sitter för mig själv och borde egentligen gå och lägga mig, men men sova kan man göra på morgonen då man är trött. Jag håller nu på att kolla på en otroligt bra film. Nämligen Walt Disney's Tarzan. Originalet på engelska ofc. Jag trodde inte att jag skulle tycka om just denna disney film trots att jag tycker om alla de andra. Men jag är bevisad fel och den är både rolig och spännande. Filmtips! Filmtips!
Sista veckan nu innan domedagen och de eviga lidandet tar sin början... igen. Detta eviga lidande innebär bl.a. ett schema från helvetet med inga håltimmar och en massa stressiga mornar när man nästan inte hinner med bussen...
Men dock ska jag försöka få denna sista veckan att vara hela året.. hur nu det ska gå till. Dock så blir det roligt i helgen. Grillparty, har inte haft en äkta gathering med gänget på hela sommaren. Lite chill innan yran och sikåsdanserna räknas inte!
Dock är jag lite fussy på detaljerna, vilken dag är det egentiligen Zzz?
Hoppas det blir superväder, och att vi får upp eld överhuvudtaget.

Innan jag glömmer så ska vi ta lite röstnings resultat.
Jag tror (minns inte riktigt) att det var 4 röster på att skicka halsbandet till okänd address med posten..
Jag måste dock erkänna att jag själv röstade två gånger på den, men endast för att kolla vad ni andra hade röstat... :P
Så vinnaren av omröstningen blev "ta halsbandet för mig själv och se det som mitt eget.. blablabla" 3 röster. Dock blir det inte detta råd jag följer men tack alla ni som röstade.. hahahaa :D
Jag har nämligen kommit på, eller ja min kära mor sa til mig att jag ska lämna in det hos polisen. Då kan jag antingen få hittelön om ägaren kommer in och letar efter det eller om ägaren inte kommer in får jag antagligen behålla halsbandet...
Vilket som funkar helt enkelt för mig.

Jaja nu är det time för lite beauty sleep.

Här är en bra sov låt.. eller två menar jag...
1:a med Enya-Amarantine <3 2:a med Enya-Only Time
Måste sluta där men skulle lugnt kunna lägga ut två låtar till med Enya som är jätte härliga.
De är så bra att man får en klump i magen och skulle kunna börja gråta bara av att lyssna på dem..
Visst håller ni med?

1 vecka kvar !!! ( Varning! Filosofi och annan härdsmälta i hjärnan kan förekomma!)

Mina ben är ömma och jag är lite lagom genomfrusen efter dagens fotbollsträning. Den var kort men intensiv.. me like :D
Idag var jag även i östersund över dagen.. där visade sig ett tecken för mig. Jag vet inte vart det kom ifrån varför det valde mig och absolut inte vad det betyder, men en sak är säker.. det betyder något stort.
själva tecknet var ett litet guld hjärta hängandes på en guld kedja. Detta låg på gatan i skårorna på en brunn. Jag tog upp det men nu funderar jag på vad man gör när man hittar ett äkta guld halsband på gatan.. Ska man leta efter ägaren. Är det kanske en liten flicka som saknar sitt halsband? Vart börjar man leta i så fall?
Eller ska man pantsätta den och skänka pengarna till någon sorts välgörenhet?
Eller ska man behålla den och se det som ett tecken som visar vilken riktning man ska ta i livet?
Vad visar detta halsband för mig?
Finns mitt guldhjärta aka kärlek i rännstenen i Östersund? Kommer jag bli rik i Östersund?

Eller så har detta lilla hjärta ingen som helst betydelse för min framtid. Ska jag kanske gå och lägga tillbaka det. Det kanske inte var meningen att jag skulle hitta och plocka upp den utan den kanske egentligen skulle ha fallit i Zillas ägo. Hon gick ju bara någon centimeter ifrån mig.
Confused...

Jag behåller den så länge men ni kan hjälpa mig att bestämma vad jag ska göra... Hihi
easy-poll.com: free online surveys
free polls Vad ska jag göra med guld halsbandet?
Lämna in till polisen.
Pantsätta det och skänka pengarna till välgörenhet.
Skicka det med posten till okänd address.
Behålla det och se det som mitt eget, och kanske gravera in ågot gulligt.
Lägga tillbaka det och låta någon annan få det.


Haha det där var ju himla kul.
Alla måste rösta så det blir lite roligt... :D <3

Filmkväll med mig själv.

Tänkte jag skulle skriva en liten om gårdagen..
Igår var det Sikåsdansen nr, 2.
Jag jobbade först mina fyra sista timmar för iår och sedan så klippte jag mig. Kl kvart över fem åkte jag in på fotbollsträningen och åkte hem efter den med Nathalie. Zilla och Linda var också med då.
Sedan duschade vi och klädde på oss. Undertiden droppade bl.a. Julia och Julle in. Senare kom Malin också. Vi Dukade upp fruktsallad kakor och chips och då kom också Lovisa, Sara, Maja, Rosita och Emma. Helt sjukt mycket folk i vårat inte allt för stora kök. :D
När kl började närma sig kvart över 9 började Linda bli lite lagom hysterisk och ville att vi skulle gå ner till Parken där dansen skulle hållas. Lite mening eftersom dansen började kl 9 och det inte skulle vara något folk där tyckte jag...
Men vi var endå iväg kl halv 10. Först gick hela gänget utom jag och Julle som hamnade på efterkälken eftersom Julle var tvungen att tejpa skavsår..
När vi väl nådde ner var det bara ett litet gäng på fyra killar (patte,olof,erik och lindeeeen) som var där.
Jaja vi hängde där ett tag och det danssugna (NOT) folket kom eftersom.
Jag lyckades snacka mig in igenom insläppet, genom att berrätta för "vakten" att min pappa skulle betala. Vilket han ju såklart gjorde också senare när han kom.
Vi dansade med allt från stela robotar, goa killar och döda fiskar. Även med varandra såklart. :D
När det var slut så tog vi oss hem och inte allt för sent hade vi krupit till sängs.
Det var en himla härlig kväll... (bättre än förra dansen)

Nu ser vi alla fram emot Fyråsdansen.. Eller hur?

Idag har jag tagit det rätt lugnt.. Jag har fortsatt med mitt lilla målnings projekt nämligen bron och det verkar som det kommer bli riktigt bra tillslut. Nu är det bara de gröna stolparna (m.m) som är kvar. Men nu är kvällen här och resterande familj försvunnit ut på fortsatt party helg. Tove på dans i Aspås och Päron på 50-årskalas.
Själv är jag mitt i en film som jag länge velat sett nämligen Kill BIll. Har inte lyckats sett hela den än. Ska bara fylla på min te kopp och sen ska andra delen avnjutas...

Detta var Julle på Sikås dansen... Lugnt snyggast kläder i Sikås den natten!! <3
Så himla het :D och så jag..


O.b.s Julles cooola väska är egentlign miiin! :P


Hare bra !

Lite musik...

Måste låta er höra denna underbara låt som är så himla bra...Gruppen heter Coldplay och är enligt mig, (till Lindas förtvivlan) jättebra!!Snygg är sångaren också.. :P

This is for u Loviza!

Sitter här vid min laptop, som idag är placerad uppepå min tvätt korg. Detta är för att jag inte ska få så ont i ryggen som jag får av att sitta framför mitt "skrivbord ". Gudskelov så kommer min nya säng 15 augusti så då ska jag möblera om lite i rummet. Nu är det total kaos, jag har en säng utan ben (sant) ett frukostbord som skrivbord, en överfull garderob som alltid är öppen, en hylla full med skräp, en tv och dvd som jag aldrig använder, ett antikt nintendo 64 och fullt med grejor kläder och skräp på golvet. För att sänka min levnadstandard och hela kvaliteten på rummet ännu mer, så är väggarna målade med den hemska färgen röd, vilket enligt p3:s hälsoexpert är den värsta färgen att ha i sovrummet.. omfg!!

Eftersom vi har komit in på detta lite nedstämda spår så fortsätter vi helt enkelt.
Jag har en sån fruktanvärd Gossip Girl abstinens och jag kan inte kolla igenom hela första säsongen om och om igen för att.. kabeln som förbinder den externa hårddisken (där allt ligger) med datorn är borta!! Jag liiiider!!
Men jag har hittat vad man kan kallla en alternativ drog.. som hjälper tillfälligt. Nämligen repris av gamla avsnitt va Paradise Hotel. Svenska säsong ett. Det är så bra och går varje kväll tio i tio! På kanal tv400. Ett litet tips till er som gillar skräp tv. :D

Nu avslutar vi detta blogg inlägg med ett lokalt meddelande:
  Eftersom fotbollsträningen infaller på fredag så orkar jag inte bjuda på middag utan det blir bara en intim liten bjudning av fruktsallad till alla flickor jag jobbar med... Plus dig Julle.

Vi hade fotbollsmatch idag och jag kan berrätta för alla er fotbollsfantaster att hammerdals tappra damlag förlorade med 3-0 mot ett lag inte värdiga att nämnas i denna högt aktade blogg.

jaja nu är det dacks att säga godnatt... Godnatt!

Nu är det sluttt!

Söndag kväll.. imorgon är det jobb.. om två veckor börjar skolan.. Näe nu börjar jag gråta..
I helgen hände det: Yran! Det var himla roligt.. Synd bara att jag j och j missade slutet på president talet med fyrverkerier och allt på grund av vissa trängande behov. Då man lyssnar på talet varje år så får man alltid en sån kärlek till just republiken Jämtland <3 detta brukar ju räcka ett helt år men nu när jag bara såg ungefär halva så kanske det tar slut runt nyår och då blir jag nog lite uber-deprimerad. Men aja den dagen den sorgen. Annars var kvällen helt klart lyckad med hopp och härlig musik och glada typer :D, synd bara att regnet kom vid Håkan Hellström. Men tack Julle för att du värmde mig.. <3
En annan sak som var synd... att julia och julle inte fick Magnus Ugglas autograf. Ni velade för länge tjejer :D
Stackars tjejen som blev av med sin mobil.. Lider med henne.. :(
Kvällens outfit, som jag inte kommer lägga ut eftersom jag fått varningen av mina (o)resonliga päron att alla bilder som läggs ut kan hamna på galna sexsajter etc etc.
Däremot kan jag beskriva den:
Min outfit var en blandning av gammalt och nytt. bra och dålig kvalitet.
Jag hade en svart vit pop art blus som min faster hade på 60-70 talet,
Under den hade jag ett långt vitt linne. Från HM.
På benen hade jag mörkblå stuprörsjeans från märket Cubus.
På fötterna hade jag turkos blå tygskor från en billig sko affär i strömsund. Dessa skor blev blöta och sulan viktes under mina föttter och resulterade i att jag har ont i fötterna idag.
Som accessoarer hade jag turkos blått glittrigt nagellack och enkla eleganta pärlörhängen.

Haha vilken modebloggare jag är...

Måste säga att allt är inte mörkt.. Nämligen så kommer det upp en sikås dans nu nästa fredag. Den kommer att bli rolig och jag ska även bjuda över lite väninnor på middag innan och sen ska jag husera dessa underbara kvinnor med husrum för natten :D:D

Innan jag ger mig för ikväll så ska jag nominera lite av yran-lördag-08.
Kategorierna är:

Svängigaste:
Magnus uggla med Efterfest.

Jobbigaste:
Tjejen i Håkan Hellström publiken som av någon anledning blev irriterande lack på mig.

Mest Patriotiskt:
Evert Ljusberg, President of the republik Jämtland

Snurrigaste:
Karusell, den som var en snurrande platta med två snurrande grejer på.

Godaste:
Munken för 6.20 riksdaler.

Snällaste:
Linda som skänkte stackars hungrig kille en tia.

Skönaste människan i publik.
Blonda kille som älskade "superfans".

Mest kalasiga personen.
Killen som kände igen "gänget" efter att ha karmat alla.
  Citat "det värmer inuti" slut citat

Bästa artisten:
Håkan Hellström

Nä nu börjar det likna oskars galan här.. Nu är det nog.

Total poäng av Yran:

^_^    ^_^     ^_^    ^_^   ^_

Fyra och en halv söt av fem möjliga :D


"...På diskotek, men jag tar allting på lek även en hemlighet
Ta mig till kärlek, ta mig till dans
Ge mig nåt som tar mig någonstans
för jag vill veta om kärlek finns..."


Yran -09 will rock u !!

P.S Jag glömde tacka våran värd Micke för att vi fick sova i hans lägenhet. Men hoppas att detta når honom på något vis:
-Tack Micke!-   D.S

Uppladdning!

Fyrtio minuter kvar till vi åker... Jag mamma och pappa ska till östersund, där storsjöyran äger rum.. the event of the year btw. Himla roligt det ska bli. Först ska jag gå och köpa mitt ungdomsband på turistbyrån och sen ska jag ut till Z i torvalla. Där blir det "förfest" (hahahaa) och middag med Z, Natta och Linda. Sen är det ner mot yran området som gäller och där ska vi träffa Juliorna som varit på konfa middag typ...Sen blir det Magnus Uggla, I are droid, presidenttal, Håkan hellström m.m. Så himla roliiiiiiigt!!! <3

Imorgon blir det bara lite häng i stan kanske lite sushi till lunch eller lite karuseller...

Ska gå och måla naglarna nu!!!

RSS 2.0