EgoSumRonjaOsterud -

Pesten har kommit, typ.

En så jävla ful glasögonprydd padda, som är sjuk!
 
Detta med att bo 6 personer på 36 kvm alltså, det funkar ju för det mesta. Särskilt när alla gör något på dagarna. Men sen händer det, en person blir lite krasslig och immunförsvaren faller sen som dominobrickor. Nu är nästan alla krassliga och då märks det att vi faktiskt bor rätt tight. En börjar hosta lungorna ur sig men väcker då en som försöker sova bort febern, och så håller det på sedan. Malin den starka människan försöker hålla skenet uppe och dukar fram frukost till mig, men jag mår illa och har ont i halsen så frukosten står kvar. Dricker min andra kopp med kaffe istället och gissar att koffein-skakningarna kommer kicka in snart.

Förövrigt är livet som det kan vara ibland, lekte snickare igår och försökte laga vårat trasiga soffbord, hamrade såklart fram en blånagel på tummen som bultar och är allmänt ful, fick någon allergi-reaktion så har utslag i ansiktet och har använt mina enda och sista antihistamin-ögondroppar. Har inte orkat åka skidor på några dagar så vet egentligen inte riktigt vad jag gör här.
 
Men! fick 100 kronor mer i lönekuvertet igår än vad jag hade beräknat, så allt är inte jäst rödvin och torra baguetter här i Frankrike!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0