Gooodmorning Sunshine!

..Inget sunshine. Inte minsta lilla solstråle kikar fram mellan dom regntunga molnen. Men jag är solsken ändå! Med en stadig frukost på mackaroner och ketchup i magen ska jag och Linda nu ta oss an dagens utmaningar. Och klara av dem alla utan minsta lilla problem.

Donkeyboy – Ambitions

Jag gillar den låten.

Tooodels!

..for the times that are changing.. ?

Jag mår inte bra av att vara hemma, jag mår dåligt, fysiskt, psykist.. och finns det några andra sätt så mår jag inte bra på det viset heller.

Mitt dåliga samvete tär, rastlösheten gnager, de hysteriska anfallen griper tag i mig. Sen skrattar jag plötsligt som en galning. En sån där riktig galning som borde spärras in. Med ett hysteriskt, glädjelöst skratt utan värme eller lycka. Och som INTE gör ett skit bättre.

Begär omöjliga saker av andra människor. Vill att dom ska ge mig saker, men har ingen aning om vad det är. Finns det jag vill ha ens i verkligheten?

Ska skjuta undan allting, inte glömma men fokusera på det andra. Det andra, vad är det?

Det är Linda, det är chips och det är musiken. Det är det som är bra.

Lyssna!

Skulle jag må bättre av någon annanstans?
nä..

I bilen!

Through all them troubled times
Yes me love you any way
And the roughest path
You know the rocky rocky road
You know that
Life and love is a
Heavy heavy load

Sitter i bilen på väg till Östersund, morgonen har varit dålig men kvällen igår var ännu sämre. Känner hur saker faller sönder och jag vet inte vad jag ska göra när allting under mig börjar svikta. Men men.. Finns väl ingenting man kan göra om det är utom ens egen kontroll. Bara vänta och se.

Förövrigt har jag bestämt mig för att börja släppa några gamla saker. Har börjat inse att vissa saker inte har någon mening längre och kan inte längre ödsla min tid på det. Försöker hålla fast i gamla saker men det blir för mycket och jag orkar inte. Så jag släpper det.. och det... och det.

Igår kom "Årets Kameratok" hem från Paris. Ska äntligen får träffa henne.. Såg henne sist i fredags men det var en kväll i dimman så vi hann inte riktigt umgås. Så att säga.

Later..


En dag, plockat ur ett liv.

You hold my head when I throw up
I hold your hand when you weep
-
Hello Saferide

Lyssna!

Definition på äkta vänskap? :DHar denna dag, den 29 oktober 2009 tagit min valskinations-spruta emot svinis. Men såklart är valskinationen delad i två jävla delar, så jag måste antingen lyckas ta den andra delen i Umeå eller åka hem om tre veckor. Varför o varför denna plåga?

Nu sitter jag och skriver mitt CV. Tummen ut ur röven för här ska det hända saker. Ronja ska skaffa sig ett jobb och börja ta ordentligt med samhällsanvsvar och ja.. allt sånt där. Vuxenheten here I come!

Men har dock problem med den allmänna profilen. Att beskriva mig själv..

ex.
(ganska realistiskt beskrivet av mitt liv)

Hej! Jag växte upp i ödelandet bland åkrar och kossor. Jag är yngst av tre barn, har därför aldrig behövt ta ansvar och alltid kunnat skylla ifrån mig. Jag gick på en liten byskola och var den största mobbaren stället någonsin sett. Har hjälpt till en del på gården med att sköta djur (bl.a. klappat dom) och kört traktor på åkrar (och i diken). Jag flyttade till Umeå för några månader sen men är helt ekonomiskt beroende av mina föräldrar. Men jag flyttade mentalt hemifrån för över ett år sedan, så säger min pappa iaf.
Anställ mig för att jag behöver pengar så att jag kan ekonomiskt frigöra mig själv från mina föräldrar. Börja låtsas att jag är vuxen och späda på växthuseffekten och bidra till klimatförändringen med onödig shopping!

Är jag inte attraktiv för ett jobb så säg?

Nu ska jag ta en chokladboll och te till lunch!


xoxo
(..gossip girl..)Men flickan hade drömmar och det kunde man visst ändra på.

Ännu mer bilder!
Dessa lite annorlunda kanske.
Mitt sommarlovprojekt.. som blev klart idag! *nojdd*

Vad ska jag med den här till nu då?
Förslag?<---kolla! Handsydd fåll!Extreeemt fint och välgjort.

Material:               Kostnad:
Gamla lakan         Gratis
Spetsgardin          20:-

Jag ÄR ekonomisk.. ibland.Han sjunger om mig! Jag sa ju det!!

O i en dyster sal på ett kvinnohospital där ligger
en kvinna på en bår
Hon har just fått sin tablett för sitt märkliga sätt
att börja skrika så fort det blir vår
Hallucinationer i forntiden hon tror hon har sett
fåglar med ansikten
o hennes ende vän får hon aldrig se igen för han
trotsade förbuden och sin egen
förkunskap och föll ner i ett helvetesgap

Att flickan är galen det kan man aldrig ändra på
För psykoanalyser kan man aldrig ändra på
O behandlingssätt kan man aldrig ändra på
Men flickan hade drömmar och det kan man visst ändra på

(Han sjunger om Ronja.. Rövardotter)

Lyssna!
PicturesFromLastNight!Jävligt goa och glada!Svull!GoGatta!MyPysJulle! <3Teeeee! <3


Det var ungefär vad min blogglust och inspiration har att bjuda på idag!

Musik!

Enjoy!

Förut.. och nu.

Each day connects to the next
I do my routines by reflex
Life’s an endless row of days
But the heart longs to get away

And I wish I could fly out of here
Out of this town

Let no routine keep us down
And foe once let not tv
Run our lives
So I one day can say true
I have lived once too


And I wish I could fly out of here
Out of this town
I’d follow the wind,
Leave everything behind
That holds me down


I wish I could fly away from here
Out of this town
I’d leave them all behind,
Where they are stuck
Waiting for life

(Love)

Lyssna!


Lyssnar på en gammal spellista som Rosita gjorde åt mig. Jag tror det är meningen att den ska beskriva mig och det gör den. Mig för några månader, kanske ett halvår sen. Men den beskriver inte mig idag, för jag har förändrats. Vem har inte?

Jag är jävligt elak, mot alla. Särskilt dom som inte förtjänar det. Ja, ingen förtjänar det ju egentligen. Men ändå, så är jag så otrevlig och dryg mot allt och alla, utan att tänka. Det kommer sig naturligt för mig. Dagens sanning! Ronja är elak!

Skyller på att vara hemma är något som jag inte klarar av, som jag nämnde ovanför har jag förändrats. Trivs inte hemma, eller är bara inte van att vara hemma kanske, vet inte..

jag ser i spegeln att min tid redan är utmätt
och undrar om jag betyder något för någon
mina kamrater säger att
den enda meningen med livet
är att klä sig snyggt
och vara vi-mot-dem


Lyssna!

Ska pyssla vidare nu. "/


The best days are not planned, by common sense..

Dessa ord är så sanna, så ofta.

Låten som sa det!

Det stämmer iaf särskilt just nu.
Jag bara flyter runt, utan egentlig plan. Bara gör det jag känner för, inga planer, inga genomtänkta sådana iaf. Letar efter en flyktväg hela tiden. Vill inte stanna kvar, men var ska jag ta vägen?
Jag träffade Emma idag, hon sa, Det går utför Ronja, det går verkligen utför. Så sant Emma...

Stannade hela helgen i Östersund, tack Ida<3 som jag fick bo hos i flera dagar sen funderade jag också på att rymma till övik nu i helgen. Vill egentligen bara sova. Men skulle inte klara av att inte ha gjort något riktigt bra av det här lovet.
Så nu tog jag mig hem till Sikås ändå, till lugnet. Var egentligen tänkt att bara njuta av just lugnet hela veckan. Men kan inte. Tål inte längre att vara hemma, längtar till Umeå, längtar bort. Ändå gick jag två veckor och längtade just efter sikås.. "/ Dock känns det skönt, för vad hände när jag kom hem för en halvtimme sen, jag föll in i mina gamla vanor. Rotade i skafferiet, drog fram den konstigaste blandningen av Gogatta som jag kunde hitta, gröna bönor, salta jordnötter och te. Sen tog jag fram min dator och började tanka all världens kommersiell tv-skit. Gamla vanor<3

Ganska virrigt, men bra ändå.

Vad som gör virrigheten och det jobbiga med att komma hem värt är bl.a. LindaBinda. Min egna BlondieBarbie som bara.. gör allt så bra för mig. Detta t.ex. detta tänder lycka i en gammal minibloggare. :D
from today, change my priorites around..
eller..?


Elevhandledning!

YOUTUBE, första gången på lääänge!Jävligt schööön låt som Linnéa tipsade mig om. Texten handlar om marijuana och en massa annat trevligt.

Sitter på elevhandledningen, det är snällt av skolan att lägga så mycket värdelösa lektioner som ger mig tid att uppdatera min facebook status, läsa ikapp mig på en massa bloggar och såklart sköta mitt eget mästerverk. Tack söta söta Östra Gymnasieskolan!

Flipsyde – Someday
Jag vet inte, men jag gillar den här låten mest just nu.

Min morgon började extremt jävla bra, i min morgontrötthetsdimma så lyckades jag salta på min tomtegröt.. SALTA! Måste skaffa mig en personlig assistent som kan hålla lite ordning.
Frivillig?

..det vart äcklig kan jag ju säga iaf.

Do it again? I know we should!

Musik!


Sitter och har engelska, håller på att läsa recensioner om boken jag ska läsa. (har inte orkat börja ännu) Men recensionerna var ju inte skrivna för min trötta torsdags hjärna så jag sitter mest och småsomnar. Sen vaknar jag och sen somnar jag igen. Så håller det på idag.

"The omniscient narrator peels each one a layer at a time, and seems to learn more about each character as the story unfolds"

Det är jobbigt när man ska behöva läsa allt i recensionen tre gånger innan man fattar.

Så jag tar en bloggpaus! Det är najs!

Omniscient, betyder enlig Tyda.se Allvetande.

Ska försöka koncentrera mig en liten stund.

I'm just a teenage dirtbag, babyMitt hår, ska detta ytliga totalt meningslösa inlägg handla om.
Mitt hår, är fint när det är nytvättat. (Som det är nu)
Mitt hår, har en ganska fin färg (förutom den skumma utväxten)
Mitt hår, är lite sådär halvfejk. (Inget löshår dock (Y))

Det var lite om mitt hår. Nu har jag bloggat. *nojdd*

Sitter ute i sofforna med pojkarna. Det är Tommie, Maximilian, Alexander och Oskar. Trevliga grabbar det här. Eller ja.. dom duger. Imorgon är det torsdag och sen, sen är det fredag. FREDAG! LOV!! Underbart! :D

Pappa har sått ett litet frö av hopp i mig att kanske, kanske, kan jag få tjäna en slant eller två under lovet. Det hade varit fan-tasktiskt!

Nu ska jag peppa vidare till melody club och sen gå och lägga mig inne hos Elin.<3

Helgen var jättekul, gårdagen också. Det är mycket nu men det känns som att det går bra. Och snart ska jag andas in Lugn-och-ro-luften i sikås. Jag längtar!
Det första jag ska göra hemma, är att ge min goda vän, mitt stöd genom livet och min äsling en stor kram. En sån där som jag behöver, och kanske hon med.

Godnatt!te, tankar och.. t.. t.. t.. kom inte på något..

"...materials chemical energy is preserved, we extract this energy by for example burning the coal directly or creating.."

Liten del av min korta presentation av fossila bränslen. Tråkigt!

Är inne på min andra kopp te, sitter i kafeterian, ensam. och övergiven. Det är rätt najs.
Mindre najs är dock att jag inte hade någon Svenska lektion imorse. Så jag kom hit i största jävla onödan. FetFail på mig!

Det min äsling Julle skrev i sin blogg igår gjorde mig sådär härligt glad och ledsen på samma gång. För på sista tiden har jag bara varit glad, men ibland är det skönt att påminnas om att allt är inte roligheter. Utan att det finns dåliga saker, fast på ett bra sätt.Jag lyssnar på " I gotta a feeling, tonights gonna be a good night " ändrar night till lovet och blir liiite gladare igen! :D

I need somebody who can make me feel all right!

Donkeyboy – Sometimes

Den låten gör mig glad så här på morgonkvisten. :D

Idag har jag dragit fram den gamla blåa sjalen som jag köpte på bredkärlens second hand för ett par år sedan. Mitt hår var inte att leka med (om man inte vill bli alldeles kladdig) så fett var det. Men nu är "bad hair day" undvikit.

Igår skrev jag att tisdagen skulle bli sämre än väntat, och visst har den börjat både asdålig! Och jättebra! Men jag tror att det kommer gå bra, förhoppningsvis överlever jag iaf, och mer kan man inte begära.

Muntlig redovisning om fossila bränslen
Geografiprov, alla länder och huvudstäder i Europa

Wish me luck!

Mina ljus, dom enda ljusen jag kommer få av dig..

Någon läste min blogg.. en gång i tiden. :D

Har haft en jättebra måndag, kommer ha en sämre tisdag än hur det var tänkt och kommer ha en bättre onsdag än planerat. Hur hänger det ihop?

Det går att plugga, men man måste ha en sak. Motivation. Idag var min motivation, Ida, ett café, en kaffe latte, en biskvi och såklart en jävligt trött Ronja. Läxorna gled förbi en efter en. Historia, Svenska, Power-Point om Fossila bränslen och europas länder och huvudstäder. Klart och betart!

Jag ska få en ny säng, dom har beställt en helt ny, förhoppningsvis skön säng. :D
Men så länge sover jag i Elins goa säng och jag älskar det.

Hugo sitter och gnäller över att Harry och Ginny inte pussas på rätt vis, som dom gjorde i boken. Vi tittar på sjätte harry potter filmen. YMCA-mys som vanligt. <3

Bilder som inte betyder NÅGONTING!
Meningslöst?

Har nu flyttat in med mitt täcke, i Elins rum!

Har hittat en låt, som beskriver precis mig, just nu. Precis allt med mig. Eller ja, en väldigt stor del. Och så är den bra också. Underbart eller hur?

Har pratat med Anna om min säng, någon ska komma och kolla på brädhögen imorgon. Spännande. Sen har jag tvättat all min smutsiga tvätt. Vartenda plagg! Enormt med cred till mig själv.

Sen har jag fikat med Ida på vårat mysiga café där en kanna te kostar 27 kronor, men då får man ju en söt liten kanna. :D Men dock stängde det klockan 7, (!?) Så vi strövade runt på stan lite grann, ganska värdelöst. Men sen gick vi på busstationen och väntade på att våran Frida skulle komma hem, där träffade vi också Roland. Sen kom Frida tillslut och hon var FRÄSCH må jag säga. Jises, den bruden är som en vandrande duschreklam. (?)

Nu vet jag inte vad den här skiten handlar om längre... Juste om mig. *nojdd*En fin bild från en kväll i min säng. Under dess glansdagar.

R.I.P

Bor i Elins säng fr.o.m. nu! Framtills en ny säng har ersatt liket. :D

"Fuck you Fucking Fuck"

Observerat på en tshirt på Umeås busstation idag.

Vaknade upp i Elins rum, hippiekollektiv à la 60-tal som Max kallade det. Alla sov inne hos Elin. Vi var 7 personer, det var mys. Anledningen till att jag sov där, förutom för att jag såklart vill mysa är för att min säng, den fina rangliga "använda" gamla elevhems-sängen har släppt taget och givit upp. Två av fyra ben är av, vilket gör att den står i en väldigt störig vinkel.

Så jag slaggar hos Elin tillsvidare!

Alexander står och föreläser för mig om nagellack. Han beskriver de populäraste märkena grundat på hans arbetslivsrfarenhet i Doroteas skönhetsbutik

Hur skulle jag beskriva honom med ett ord?


Fika med Ida senare, ganska chill söndag!

Cooool Rider! (8)

Michelle Pfeiffer – Cool Rider

Pepplåten just nu! :D

Jag och Ida peppar, dansar och skrattar.
Kvällen börjar hemma hos mig för en gångs skull. :D

Pizzan var den godaste pizzan som Oskar någonsin ätit. Antar att vi lyckades i köket den här gången. Dock var "RapparPojken" och hans mobilmusik inte så jävla populära! Usch och fy för att dela kök med 20 pojkar som är runt 20 allihopa. :)

Kvällens outfit består leggings, vitt linne, Oskars lila adidas-jacka (!!) och de obligatoriska ringarna och armbanden. Nahahahajs! (Y)

Lördag aka Saturday aka Samedi

Ska kolla om jag hinner blogga på EN minut.

Ida går mot centrum, där ska jag möta henne!

Gårdagen var kalas, sing star i mitt hjärta. ;)
Snart blir det pizza och sen får vi se.


La Roux – Colourless Colour
(Älskar spotify-länkar, då har plötsligt inlägget ett innehåll (Y))Nu har det gått en minut!

My thoughts were so loud I couldn't here my mouth.

Ida ligger och sover i min säng. Jag är trött och har ont i huvudet. Detta är en dålig fredag. Och allt är vädrets fel. Om det inte hällregnade och kanske lite mindre blåst så hade nog allting varit så mycket roligare.

Planer för helgen?

Fredag:
tomt

Lördag:
Pizzabak! Med Elin Oskar Felicia och Britta.

Söndag:
Plugga som alla andra söndagar?

Looking good, helt klart! (Y)Mina armband.

Klicka, så får ni en sån där spotify-spellista.
Som jag gjorde för någon dag sen.
Att göra listor med musik är som terapi, som att smörja själen. ;)

Frida, du kommer säkert gråta blod över innehållet, men det finns säkert folk som uppskattar bra musik lika mycket som jag. Denna är till dom. :P

Nu ska jag försöka ordna upp kvällen. Se vad det blir för roligt. :D

Deep down I know I'm not a stupid girl, but still I make alla those mistakes.Min fina blomma, som lever och mår.
Och ett fint kort, där brevid. Det kortet som berörde Alexander så mycket när han såg det och vad som stod på baksidan. :D

Sitter på skolan, i cafeterian. Själv.
Förtillfället.

(8) Miss Li – Stupid Girl

Helgen blir nog bra, eller dålig. Det beror helt på inställning. Vill dock egentligen bara att den ska vara förbi och att det ska vara en vecka framåt och looov. Längtar hem så otroligt mycket, det är bara för att man vet att man snart ska åka hem.

Men pizza på lördag kommer blir askalas! Superbra! Och toppen!


Nu kom Frida Ida och Semhar. Så ska runda av detta inlägg med att säga..


hejdå!

Oh we mumble loudly, wear our shame so proudly. Wore our blank expressions, trying to look interesting.Nu favoritbild! (y)

Sitter på skolan nu. Äter godis<3
Har Estetisk verksamhet tio över ett och sen slutar jag. *happyface*

ikväll är det ib-filmkväll, myyys!

Modest Mouse – Blame It on the Tetons

Och det var allt jag hade på hjärtat just nu.
kyss!

"..there's certain things, that should been left unsaid.." Näää det håller jag inte med om!

The power of music! Och Elin.

Från toppen (eller mer som mellan) till botten och sen upp igen.
Gud här åker man bergochdalbana i humöret. Så jävla kul!
Men inga fjärilar i magen dock.. "/

You say it's coming
But I can't see it at all
You know me well, but I don't know you at all
No, I don't know you at all
It's always just on the horizon
So my hopes rise and fall
You know me well, but I don't know you at all
No, I don't know you at all


-La Roux

Det var musiken, som räddar en.

Men mest ska det här inlägget om frälsning handla om Elin. Tänka sig, att när jag flyttade till ett lortigt, småsnuskigt elevhem mitt i Umeå så skulle jag hamna granne med Elin!
Det finns inte ens ord för att beskriva Elin. Tror bara det är Lovisa i Kiruna som riktigt kan förstå då jag snackar om att Elin ser. Hon ser precis vad man behöver. I det här fallet var det La roux jag behövde.
..och en vetekudde<3

Dags att sova.

Nytt motto:
"tänka efter, före"

Tribute to one special girl!
Linda fyller år idag!Jag saknar Linda.Hehe!
Jaaa, jag saknar dig Linda, VARJE DAG!<3Jag längtar till lovet..

Godmorgon!

Nu har jag sovit en stund.
Min kroppp värker inte. Men ont i huvudet har jag fortfarande. Och jag mår illa. illa..

Eftersom jag nog inte har svinis, eftersom jag vaknar till och börjar tänka efter klockan ett (det var samma sak igår)
Så tror jag att det är dags att plocka ihop lite på mitt rum, äta min stulna macka och sen plugga lite. BRA RONJA!

HOFFMAESTRO – Chraa Indian

Ooooj, kändes som alla energi tog slut nu. Shit.

Måste kanske vila en stund till. "/

brb.

"Fram till andra advent?"

Har fått tillbaka min scartkabel.
Har fikat ikväll, fika gör mig lycklig!
Har läst en människa, och haft rätt.
Har pratat förnuft med Julia, eller alltså, hon har pratat förnuft med mig.
Var på skolan på två lektioner. Gjorde ingenting.
Ska gnälla på min franska lärare imorgon, kommer ge mig stor glädje.
Kan bilda enkla svenska meningar.

godnatt!

Kommer bli den nya Anna Anka!


Leggings, tjocksockar, äppelkaka, vampire diaries och mys med Elin Oskar och Alex i Elins säng. Sen kan jag nog sova gott.


Bara någon timma kvar nu Linda!! :O <3

Doesn't really matter As long as the music goes on

And some man live his life
For profits alone
That very same man
He lives his life all alone
And the road to life
Yes it goes up and down
Doesn't really matter
As long as the music goes on


Låt som gör mig glad idag. Lyssna!

Iallafall, har duschat, har ätit hårdbrödmackor till lunch så ska nu traska iväg till skolan och de två sista lektionerna på dödens tisdag. Mår mycket bättre, eller nä nu ljög jag.

Men har käkat en halv karta alvedon så det här kommer gå.

Är fortfarande alldeles suddig i huvudet och tankarna är ibland klara och ibland helt otydliga. Rätt skönt faktiskt.

Ska läsa klart kapitlet om Antikens filosofer och sen ta på mig jackan och ge mig ut i kylan.
Hejdååå!


Suuuk!

Sitter hemma. I min säng. Feber<3
Jävla skitäckelsvinis.. Jag lovar, det skulle inte förvåna mig om jag har svininfluensan nu.

Vaknade upp när klockan ringde, hela kroppen värkte, i huvudet var det alldeles suddigt. Så jag sket i allt och sov vidare. Nu har jag lyckats ätit frukost och två alvedon. Känner mig lite bättre.

Ska försöka plugga lite och sen ta några till tabletter, sen ska jag gå på skolan.

Linda<3Dagens hunk heting!!

LindaNilsson the wo-men, the myth!
Världens bästa iaf, som fyller år om typ två dagar. Ska tänka på henne hela tiden under resten av hennes 15 åriga liv!!

Har hade jag kunnat fyllt det här inlägget med en stor ordspya om hur illa jag tycker om min franskalärare. Men näää, nu ska vi vara nu ska vi vara snälla!

Don't worry be happy!

Life is not a matter of milestones, but of moments.

Läst på Facebook, source of great visdom.

Men det stämmer så bra på just den här helgen. Det var så bra vissa stunder att ja, hela den tidigare jobbiga veckan med stress och press osv var som bortblåst. Livet handlar inte om ett liv, en helhet. Att tänka på att man har levt ett relativt bra liv om man kollar tillbaka på alla sina 80 år är ju knappast tillfredställande. Men när man tänker på just den där stunden, när man skrattade så man grät, eller då man kände sig så fri, eller då man var rädd osv. Det är sånt som gjorde allting bra.

Jag gillar övik, jag gillar människorna (särskilt en kanske) jag gillar möjliheterna och allt annat också. Jag gillar dock inte att gå i högklackat upp och ner för branta päråkrar till vägar. Men det hade sin charm det med. :D

Nu ska JulleBulle ringa mig. Vi ska ösa misslyckanden och lyckanden (heter det så?) på varandra.

Min toblerone är slut, och min coca cola. Men allt är braaa ändå. :D


This is Övik calling!

Sitter hemma hos Frida, hon har ett fint hus kan jag säga.

Hinner med en snabb blogg bara för att Frida letar en kabel så vi kan poppa musik. Iaf, övik är rätt trevligt. Umeå är platt och lite tråkigt jämfört med övik där alla kullerstens gator går upp och ner och hit och dit. Dock är såklart Umeå min hemstad som jag älskar mer än något annat. ;)

Nu blir det snart något som såg ut som en jättegod pastaröra till middag sen blir det lite dusch lite tjejiga saker och sen lite mer övik.

Hade!

well I'm not your baby, nooo more!

Execution Song - Johnossi

Sista inlägget för idag, fem j*vla inlägg!
Det är kaos!

Iaf fem inlägg, som kommer få räcka över helgen. Vet inte om det blir så mycket bloggande. Ska följa med Frida till surhålet Övik. Det är packat och klart. Nu vill jag egentligen bara vila mitt huvud på kudden och sova till nästa helg. Men då missar jag ju den här helgen och det vill jag inte. Så jag tvingar mina trötta ögon att fortsätta vara öppna.


Ha en AsKaLaS helg! <3


Jaaaa, det spammas idag!

Detta måste ALLA titta på, creeepy.
Lyssna noooga!
JAG ÄR EN MOBBARE! (Frida Gästbloggar!)

Just nu får jag Frida att kääna sig så utanför att hon gömmer sig bakom gardinen och kollar ut mot friheten och önskar att hon var  där. Ja det är vad jag gissar på iallafall!
Så nu förstår ju vilken dålig människa jag är. Jag sa precis till henne att jag tycker mer om henne då hon sitter så där. Snällt va?
Hon är ju jätte snäll med mig och låter mig följa med hon men jag ger hon bara skit tillbaka för det är sån jag är. Deal with it!

JAG RONJA ÖSTERUD ÄR VÄRLDENS ELAKASTE, DUMMASTE, EGOISTISKA, KÄNSOLKALLASTE MÄNNISKAN SOM EXISTERAR!

LOVEEE GIRLS / RONJIIIIIIIS

I know it's easy to say, but it's harder to feel.. this way.

Sitter och lyssnar på Joshua Radin, vill inte träffa honom (Rosita) men han får gärna sjunga i mitt öra. (Y)

Har min första engelska-lektion på gymnasiet, just precis i detta ögonblick...
So maybe a little english-blogin?

Nej tack.

Ska iaf läsa en roman, av någon tung nobelpristagande författare. Som dessutom inte får komma från England eller USA men boken ska vara skriven på engelska som orginalspråk..

Soooo, do you have any idea?

Hjälp mig med en bra författare och en bra bok...


..snela?

För dom som min blogg är det första dom skriver in i adress rutan på deras första lektion på deras skola

Eleeevhandlednig!
Time to blog!

Vaknade idag upp i Elins rum, första sleep-over:n! Tokmys! Sov som en sten. Dock höll jag på att ramla ur sängen när jag vaknade men näää, en sån bra start på dagen skulle jag inte få. Iaf, tack tack till älsklingsElin som finns där när man behöver henne<3

Sen försökte jag, utan att vara elak förklara för min Franska-lärare att hon suger på att lära ut. Inget gick in. Men hon blev dock ganska upprörd. Men jag har ingen aning om över vad.

Nu är det en redovisning på G, så ska sluta.

brb.


Var det dig jag såg, som ett spöke från döda drömmar?

Har ramlat ner i Kent-träsket.. Järnspöket<3

Sitter på skolan, kylan kryper. Den är överallt, har bara en fristad från kölden och eländet. Under mitt täcke, i mitt rum med extra elementet på högsta värme. Dit ska jag återvända ikväll.

Linnea bjuder på Ahlgrens "rattar".. dom stödjer bröstcancer forskningen. hehe..

Har haft min civics-redovisning.. Det är som en stor lättnad. Slipper The Age Of Discovery nu.. Aldrig mer! Men det gick helt okej iaf.

har typ slut på pengar på min mobil, de sista kronorna ska jag spara till helgen. Så är egentligen helt sms-isolerad från resten av världen. Så om ni vill prata, slå en pling! :D
Men nu när jag är isolerad så få jag vara kreativ!

Till Kiruna:
Lovisa! Jag SAKNAR dig också! Sjukt mycket!

Till Hammerdal:
Ring mig Julia!

Till Östersund:
Call plz!

Pratade med min franska lärare idag, ska kanske göra en prövning och kolla om jag kan byta till steg 4 istället för streg 3. Det är lite osäkert ännu för den muntliga delen är helt frånvarande för min del. Men vi ser hur det löser sig.

Om typ en timme har jag estetiskt val. Dans! Sen blir det hem och kolla om helgen kanske kan blir så kanoners som det verkar. Hoppas!


May they never paint over these wall of comunication

-Läst på skoltoaletten

Har svenska nu, har just redovisat. Så nu sitter jag med mina dyra, men helt klart värda hörlurar och lyssnar på odödligheten, Broder Daniel.

Hörlurarna kostade 200 kronor, och det var hälften av allt jag hade den här månaden, men jag var tvungen att ha dom. Måste kunna få stänga in mig i mig själv och lyssna på spotify och slippa alla omkring mig. Och kanske kommer jag inte ha råd att göra något roligt denna helg men då kan jag plugga in mina hörlurar och vara lycklig ändå.

Nu är det redovisning..

Vet du vad som hände med han som störde den halvautistiska flickan då hon lyssnade på musik?
..nä.
Precis, ingen vet.

Min blogg blir bara konstigare och konstigare.. "/edit.

Ja, det kanske verkar som att jag sköter skolan så dåligt att om skolan var en häst så skulle jag få förbud på djurskötsel... men så är det inte. För nu då vi som har redovisat har fått sluta tidigare så ska jag sätta mig ner och börja plugga matte. Aha!

..eller ska börja snart.

Nu börjar dom jävlarna spela SvenneBanan.. vill slåss!

IheartWednesdays!

Onsdagsmornar är verkligen chill..

Jag har denna morgon ätit frukost, sen duschat, sen flängt runt i mitt rum och sminkat mig. Nu sitter jag i min säng, under täcket. Det är inte svinkallt denna morgon, har ett extra element på högsta värme. Det kanske inte är så smart att värma upp ett rum som jag ändå snart ska gå ifrån..

..nu har jag stängt av elementet. Det blev genast lite kyligare. :(

Men kyla är bra motivation till att klä på sig, då det ska jag ägna mig åt nu.

Sen ska jag frysa fram hela vägen till skolan och där ska jag göra min redoviiiisning. Hopppas bara att jag lärde mig den genom att sova. :D

Väntar mig något fint på posten vilken dag som helst. :D


..you have to follow through, with every word you say..

Dagen har varit lång, överallt har det varit kallt, jag försov mig, har mått illa och varit ledsen, sen fick jag inte redovisa min skit och middagen var äcklig.

Dödens tisdag!

Men allt är inte grått och trist, eller jooo det är det verkligen. Och kallt!
Men Felicia har lärt mig idag, att ens rumpa sjunker 6 cm fram till medelåldern. Ser framemot en hängröv. :D

Min humor är understimulerad idag.
Alexander kallar mig extremt töntig.

Vi har det trevligt.

Nu kom Elins föräldrar, alla blev tysta.

..endast tomten är vaken.

..det är ett sätt att stänga av och där kan tankarna få tänka som dom vill..

Jag ler inte ens mot er längre..
Är det så här det kommer vara nu? Eller går det över snart?
Är det mitt fel?
Lyssnar på Love Doesn't Last med Broder Daniel. Min nya favorit låt.
Känner mig hemma, hemma i enkla nästan lyckliga Umeå. Östersund är bra, men ändå känns det som det är här, i Umeå som jag vill vara just nu.

Fick en kram av GulleAlexander, jag och Elin hade en rolig review över helgen. Sen hade jag och Felicia ett riktigt bra samtal och familj och sånt.


Hugo sa just till mig..
"Jag säger inte att du inte kan bli någonting, jag säger bara att det inte kommer bli något märkvärdigt"

Underbart! Självförtroendet på topp!

Men det va ju liksom Hugo som sa det.. kan ju inte precis lite på honom. Felicia tror på mig! (Y)Girl lose your blues and just laugh at life And then seize the day Cause you only live once

(8) Hoffmaestro! (8)


Nååågra av mina och Julias bilder från helgen. I love!


Out of this town I’d follow the wind, Leave everything behind That holds me down

Levande ljus, en koppp te och Broder Daniel på högsta volym och världen blir genast så mycket finare.

Jag har kommit på, jag är en överkonsumtör. Jag överkonsumerar livet. Jag förväntar mig att få ut allt, varje liten möjlighet ska utnyttjas och utforskas, jag ska ha ut allt av livet och tillslut känns det som att jag inte får ut någonting. Det blir för mycket press helt enkelt. Och saker kan alltid vara bättre, så då är jag aldrig nöjd.


Nu ska, med fokus på ska jag plugga!
Ska ha gjort minst tre Power Point rutor och kommit på vad jag ska säga till dom.

Det borde ju vara fel på mig, något grovt fel. Känner mig inte hemma, hemma. Det må ju vara mig och inte hemmet, för det har inte förändrats. Bror är lika jävlig, syster är lika spydig osv. Precis som det alltid har varit. Som det ska vara. Men ändå.. Var är felet? I Ronja!


Nu ska jag plugga, sen packa sen sova. Hade velat träffa mina sikåsbrudar ikväll, men orkar inte.

Har tänkt lite på hur maktfördelningen mellan könen i min egen ålder egentligen ser ut. Men orkar inte skriva om det, detta är ingen serils blogg. Bara ett litet hörn av oändlighetens internet fylld med min skit.

Kan inte beskriva igår med ord. Så kanske kommer bilder senare ikväll. :D

Snyltar på Zillas internet!

Sitter hos Zilla och Linda i den älskade älskade torvalla lägenheten. :D

Snart blir det mat, lyxmiddag med bröd, ost vindruvor och sånt. (Y)

Jag känner lyckan i hela kroppen, visserligen ser jag inte framemot att frysa i mina shorts ikväll, men jag vet att det kommer vara värt det. Jag är överpepp! :D

"I Gotta A Feeling That Tonight's Gonna Be A Good Night!"

It's just a matter how I define My state of mind Today is a good day

Sitter hemma, i mitt fina kök.

Tända ljus, leverpastej, en mamma och en syster.

Snart dags att sova. Upp med mamma aka tuppen imorgon och åka på den där skolan. Som jag jobbade så hårt med att fly från förra året. Nu kommer jag tillbaka till en besegrad skola. Och jag är vinnaren. (Y)

yeees!


Åsele!

Sitter på bussen. Har ätit upp allt jag hade med mig, orkar inte gå på macken och köpa godis.

Magda har klivit av så nu ska jag sova bort resten av vägen.

godnatt

It better be for real this time, oh I know, it always was with youÄnnu en bild från gamla goda tider. <3

Men i helgen, då upplever jag det där igen. Kommer få känna den kinden mot min och kärleken som finns mellan oss. :D Puss på dig Zilla! <3


Jag är klar för att gå på skolan, har inte riktigt packat klart men börjat iaf. Idag är det så mycket som måste fixas. Så det känns lite bråttom, men kommer nog lyckas komma på bussen och tar mig nog hem ikväll. Nemas Problemas!


Jo, jag vet Rosita, jag vet. <3

RSS 2.0